Ge mig offert från stenläggare

Eftersom stenläggning och alla former av markarbeten är väldigt varierande beroende på tomtens och husets egenskaper är det svårt att ge allmänna råd och tips kring denna typ av jobb, och det är svårt att säga vad det kostar i allmänhet.

Därför bör du alltid utgå från just din önskade stenläggning och se vad olika stenläggare eller andra hantverkare tar betalt, för att på så sätt hitta rätt entreprenör. Konsumentverket rekommenderar till exempel att man alltid ska jämföra tre-fem skilda företag för att inte riskera att betala fel pris. Så här kan du få offerter på din stenläggning:

Markproffs.se – gratis tjänst där du fyller i ett kort formulär, sedan hör upp till fem lokala stenläggare av sig med kostnadsförslag. Du förbinder dig inte att köpa.

Hitta.se eller Eniro.se – de klassiska katalogtjänsterna fungerar också, sök på ”stenläggare” eller liknande. Glöm bara inte att kolla att företagen existerar hos Skatteverket!

Prata med grannar – det gamla goda sättet, via grannar kan du ofta få förslag på företag som redan utfört arbeten i ditt område eller grannskap.

 

2 svar på ”Ge mig offert från stenläggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *